logo
success story 0
Ervaringen“Iedereen werd er vrolijk van. Zelfs mijn man.”Om eerlijk te zijn heb ik een haat liefde relatie met vakanties boeken. Het ‘vakantie’ gedeelte vind ik leuk, maar het ‘boek’ gedeelte begint me elk jaar meer tegen te staan. We hebben drie kinderen in verschillende leeftijden met allemaal verschillende wensen. Voor m’n gevoel zoek ik soms naar iets wat niet bestaat. Het is gewoon een hele puzzel.Afgelopen jaren vond ik het met corona eigenlijk ook maar ingewikkeld. We zijn dus in eigen land gebleven. Achteraf gezien hadden we wel weg gekund. Maar het was in onze ogen op dat moment te veel gedoe. Het was fijn geweest als Wannago er tijdens Corona was.

Want wat blijkt! Er bestaan mensen die beter zijn in vakanties regelen dan wij. Nadat we onze wensen en voorkeuren hadden doorgegeven op Wannago kregen we hele goede voorstellen. We hadden expres het land weggelaten. Dat maakt ons namelijk niet zo veel uit. De een wil op het strand liggen, de ander wil al een beetje stappen en onze jongste die heeft in alle eerlijkheid gewoon goede WiFi nodig.

We hebben nu een vakantie gevonden die voor alle kinderen leuk is. Ook voor het grootste kind. Mijn man.
Start zelf een Wannago!
*Reisbureaus mogen geen reisaanvragen aanmaken
happy people“Iedereen werd er vrolijk van. Zelfs mijn man.”Olivia (36)Om eerlijk te zijn heb ik een haat liefde relatie met vakanties boeken. Het ‘vakantie’ gedeelte vind ik leuk, maar het ‘boek’ gedeelte begint me elk jaar meer tegen te staan. We hebben drie kinderen in verschillende leeftijden met allemaal verschillende wensen. Voor m’n gevoel zoek ik soms naar iets wat niet bestaat. Het is gewoon een hele puzzel.
happy people“Door Wannago gaan we het vetste vriendenweekend ooit beleven!”Joost (28)Ik heb een hele leuke vriendengroep. We kennen elkaar al jaren en gaan al sinds ons 15e met elkaar om. De vakanties met elkaar worden wat minder maar we doen nog wel elk jaar een vriendenweekend. Naar de Ardennen, Duitsland of op een boerderij in eigen land. De accommodatie moet dicht bij een stadscentrum zijn voor een avondje uit. Het moet ook altijd een licht educatief element bevatten (knipoog). Een tapcursus, een wijnproeverij en rondleiding door een brouwerij… nou ja, je begrijpt het.
happy people“Waarom is dit er nu pas?!”Martine (49)Onze kinderen zijn (bijna) de deur uit en reizen is onze grootste hobby. Volgende bestemming: Cuba! Maar door alle verschillende sites zagen we door de bomen het bos niet meer. Een pakketreis of alles helemaal op maat. We vinden het lastig. We hebben gewoon al onze wensen op Wannago gezet. We vonden dat al prettig. Alsof je bij een reisbureau zit zonder dat ze hun eigen reizen willen verkopen.